Hoewel we veel succes hadden, realiseerden we ons al snel dat we meer studenten hebben dan we aankunnen, en we konden niet iedereen helpen die op zoek was om mee te doen, wat een beetje teleurstellend was.

Daarom besloten we, na een paar jaar werken en het opbouwen van onze ervaring, om ons eigen trainingsprogramma te lanceren en over te stappen van persoonlijke coaching naar een gestructureerde aanpak met videocursussen.

Dit stelde ons in staat om meer spelers te accepteren en terug te gaan naar ons oorspronkelijke doel om iedereen te helpen hun vaardigheden te verbeteren en plezier te beleven aan het spelen.

Natuurlijk zijn we daar niet mee gestopt en hebben we later de sectie pokerstrategie geïntroduceerd door de belangrijkste concepten in strategie-artikelen uit te splitsen en spelers te helpen alles wat ze nodig hebben op één plek te vinden.

Na het aanbieden van strategie-inhoud en het ontvangen van geweldige feedback, besloten we een stap verder te gaan en samen te werken met de beste poker training sites, zodat elke speler de meest geschikte optie kan kiezen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)